Waar moet je op letten?

Koop tadalafil

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van Tadalafil?
Het medicijn Tadalafil wordt gebruik als bloedvatverwijding en kan eveneens bijdragen aan de bevordering van een erectie. (Huis)artsen kunnen dit geneesmiddel voorschrijven bij erectieproblemen, maar ook bij een vergrote prostaat en pulmonale arteriële hypertensie.

Tadalafil bijwerkingen

Naast het gewenste effect, als de bevordering van de erectie, kan het medicijn ook bijwerkingen geven. Hieronder worden de bijwerkingen opgesomd:

Soms (10 tot 30% van de gebruikers)
-Maagklachten, misselijkheid, buikpijn, opkomend maagzuur of braken.
-Opvliegers, hoofdpijn, blozen.
-Spierpijn, pijn in armen en/of benen.
-Keelpijn, verstopte neus, verkoudheid en bij uitzondering een bloedneus.

Zelden (1-10% van de gebruikers)
-Collaberen, duizeligheid.
-Vrouwen: menstruatie kan langer bloedverlies geven.

Zeer zelden ( <1% van de gebruikers)
-Visusklachten; denk hierbij aan wazig zien, dubbelzien, pijnlijke rode ogen, verlies van gezichtsveld, overgevoeligheid voor licht, blauwe waas voor de ogen.
-Overmatig transpireren.
-Gehoorverlies; oorsuizen.
-Langdurige en pijnlijke erectie. Hierbij kan bloed in urine of semen voorkomen of een bloeding van de penis.
-Hartinfarct, iCVA, hartkloppingen, hartkramp.
-Stuipen (schokken van spieren.
-Sikkelcelcrisis, dit kan echter alleen gebeuren bij mensen die bekend zijn met sikkelcelziekte.
-Overgevoeligheid voor Tadalafil. Dit kunt u herkennen aan jeuk, huiduitslag en/of galbulten. De huiduitslag kan gepaard gaan met blaren. Ook een zwelling van keel, gezicht, tong of lippen kan voorkomen. Benauwdheid kan hierbij voorkomen. Bel in al deze gevallen 112 of ga direct naar de spoedeisende hulp.

Bij ouderen (boven de 65 jaar): vaker voorkomend zijn klachten van duizeligheid en diarree. De klachten van duizeligheid worden vaak veroorzaakt door de bekende lage bloeddruk bij deze leeftijdscategorie.

tadalafil bestellen is zo simpel als 1 - 2 - 3!!

Koop tadalafil

Mocht u last hebben van een of meerdere bijwerkingen, neem dan contact op met uw (huis)arts en/of apotheker. Mocht u twijfelen, schroom dan niet te bellen met de huisarts of dokterswacht in geval van avond, nacht of weekend.

Lareb is het bijwerkingencentrum, hier worden vanuit Nederland de bijwerkingen van medicatie geregistreerd. Dit kunt u zelf doen maar ook uw huisarts kan u hierbij helpen.